Druk druk druk
Door: thuisfront Beekhof namens Dominique
Blijf op de hoogte en volg Dominique
04 Maart 2012 | Thailand, Chiang Mai
Zojuist met Dominique via skype contact gehad.
Het gaat buitengewoon goed met Do.
Al veel gezien, veel meegemaakt en heel veel gedaan.
Ze werd net het internetcafe uitgezet om 23.00 uur plaatselijke tijd, zij gingen sluiten.
Komende week is ze op pad in de bush etc. dus niet in staat om een verhaal te schrijven, daarom dit bericht.
Aan iedereen de hartelijke groeten van Dominique, niemand hoeft zich zorgen te maken, het gaat heel goed.
Volgende week zondag is ze terug in de bewoonde wereld en zal ze proberen zelf even tijd te vinden om wat te schrijven.
04 Maart 2012 - 16:56
Dirkie:
dat is de beste reden om geen reis verslag te schrijven, gewoon omdat je het te druk hebt met leuke dingen doen
ik zeg Do-tje is goed bezig -
04 Maart 2012 - 18:46
Bonita :
Heel fijn dat het goed met haar gaat :D. haha die foto van skype is echt de bom,.. gehehe ze lijkt wel een piloot:p
Maar zuske als je het leest geniet geniet geniet, en zo te zien gaat dat je al goed af:).
dikke zoen -
05 Maart 2012 - 11:10
Je Broertje:
Hè do heb je trein van 7uur nog gehaaldt?
Weet je al waar je hierna heen gaat?
Ik ben ook aan het bouwen aan een hut in de houten constructie die pa in elkaar heeft gezet.
Als je er helemaal bovenop staat kan je bijna de spar zien.
Groetjes uit het steenkoude nederland
05 Maart 2012 - 11:10
Je Broertje:
Hè do heb je trein van 7uur nog gehaaldt?
Weet je al waar je hierna heen gaat?
Als je er helemaal bovenop staat kan je bijna de spar zien.
Groetjes uit het steenkoude nederland
11 Maart 2012 - 09:36
Manon:
Aaah lekker druk dus Dootje!! Klinkt goed! x -
05 April 2012 - 14:00
Oma Beekhof:
dag Dominique we hopen dat het nog steeds goed met jou gaat,we vinden het wel moeilijk dat je er met de feest dagen niet bent hoor maar geniet er daar ook maar van,want het is zondag en maandag pasen he. morgen is het goede Vrijdag.best wel om even bij stil te staan wat God allemaal voor ons gedaan heeft nou meisje ontvang de hartelijke groeten van ons hier en nog een heel fijne tijd gewenst daar dag lieve meid tot gauw oma Beekhof