visje visje overal!
Door: Dominique
Blijf op de hoogte en volg Dominique
21 Maart 2012 | Thailand, Koh Tao
vandaag me examen gemaakt en gehaald, vanavond gaan we er dus maar wat op drinken:D aan het water zonnetje er bij wat wil je nog meer?
Vrijdagocthend wakker geworden en moest weg uit bangkok en nu in alle rust op het eiland koh tao, waar ik inderdaad pas om 11 uur aankwam. midden in de nacht op straat gedropt uur wachten en dan word je toch nog verder gebracht:D
zonsopgang bewonderd op de boot richting koh tao, in slaap gevallen, verbrand en aangekomen op koh tao. meteen ingeschreven voor duikcursus en daar ging ik:D
zondag begonnen met 3 uur kijken naar een film over duiken. best wel saai maar noodzakelijk.! maandagochtend het water in om te beginnen! Wat is duiken ontzettend mooi, MAaaaaar wat is het ook ontzettend eng in het begin. je gaaat onderwater en kunt ademen ziet geen bodem en geen top. HELP!!!
gelukkig was daar een spaanse instructor met zijn mooie lach die me er door heen heeft geloods en na een paar minuten zaten we dan op 17 meter op de bodem:D
roggen gezien, gele vissen, rode visse, clow vissen, paarse vissen alle vissen die je maar kunt bedenken! dit is zeker zeker weten voor herhaling vatbaar:D !!!!!
Op het moment ook weer hereningt met de engelse kerels die ik ontmoet heb in chang mai! mijn eige PETJE (hij lijkt op patrick kooyman) bij me. toch een beetje thuis hier in thailand alleen spreken we engels met elkaar! en wie had dat ooit verwacht het gaat me vrij goed af!:D
Dus op naar het strand en een drankje!:)
21 Maart 2012 - 10:43
Aniek :
Hoooi Do'tje.. Ik heb je nooit meer uitgezwaait :(
Maar volgens mij gaat het helemaal goedkomen daar, vooral met een eigen Patrick Kooijman haha..
En super gaaf dat duiken, lijkt me wel eng aant begin.
Nou ik hou je blog in de gaten, veel plezier! -
21 Maart 2012 - 10:50
Mariska:
Lief Do'tje!
Supergaaf om te horen dat je het hebt gehaald. Duiken is echt supergaaf! Ik heb het 1x gedaan en vond het echt super. Nu kun je dus lekker overal ter wereld duiken, ideaal!
Leuk om weer eens wat van je te horen en blij te lezen dat je het naar je zin hebt. Wordt wel weer eens tijd voor wat meer foto's hoor haha! En een onderwater camera kopen zodat we die visjes ook kunnen bewonderen ;-).
Veel plezier en een dikke kus! -
21 Maart 2012 - 11:17
Roy Van Heusden :
Ey meis! Goed om te horen dat het goed met je gaat en dat je het naar je zin hebt!!
Je voelt je vast als een visje in het water;-) we contacten gauw een keertje veel plezier in het zonnetje!! Xxx -
21 Maart 2012 - 15:07
Oma Beekhof:
Hallo Dominique wij zijn blij dat het zo goed met je gaat,en gefeliciteerd met het behalen van je duik diploma ik hoop dat je er nog lang plezier van mag hebben,en wat gaat de tijd toch snel he we zijn blij dat je daar goede contacten met anderen hebt nou meisje heel veel liefs en tot de volgende keer maar weer de hartelijke groeten van ons hier Opa en Oma Beekhof tot snel weer daag Dominique -
21 Maart 2012 - 15:40
Tie En Gerry Brienen:
gefeliciteerd alweer een diploma erbij .wat fijn dat je het zo naar je zin hebt,geniet er maar lekker van
groetjes uit het zonnige den Bosch
21 Maart 2012 - 23:28
Stephan:
Hee ouwe gek!
Toch het avontuur begonnen? Leuk, leuk. Wij hebben laatst ook een film gekeken (TA-team) ... Die was in ieder geval niet saai! Veel plezier nog op je tripje.
Stephan -
23 Maart 2012 - 21:53
Anne:
He do ik heb gehoord over die fietsen.
Die Zwitserse kerel heeft even 500 euro op moeten hoesten om jou uit de gevangenis te houden. -
24 Maart 2012 - 10:44
Dominique Beekhof:
en anne het was niet eens mijn fout:P dat is nog het ergste, ik zal morgen het hele verhaal vertellen op skype:)!... -
24 Maart 2012 - 14:51
Oma Beekhof:
Hou Dominiquewat fijn dat het zo goed met je gaat ik hoorde van Opa vanmiddag dat je was wezen fietsen maar dat het ook nog weer wat problemen had opgeleverd maar gelukkig ook weer opgelost fijn dat je het naar je zin hebt geniet er nog maar van wand de tijd gaat zo snel en nou kan het nog Dominique ook een hele fijne zondag gewenst we vergeten je nooid hoor en we brengen je iedere dag bij onze Hemelse Vader hoor nou meiske de hartelijke groeten van ons hier Opa en Oma Beekhof.groetjes en veel liefs. -
24 Maart 2012 - 19:12
Anne:
I MIS YOU :( -
25 Maart 2012 - 12:47
Oma Beekhof :
Hallo Dominique het is zondag middag en het is erg mooi weer en naar ik aanneem is dat bij jou ook zo vanmorgen zijn we naar de kerk geweest en van avond hebben we Emaus dienst dan begingen we met een brood maaltijd wat altijd wel erg gezellig is we hopen dat jij ook een goede zondag hebt en dat het goed met je gaat.dominique heel veel liefs gewenst van ons hier en hartelijke groeten van Opa en Oma Beekhof en tot de volgende keer.daG LIEVERT