Koh tao
Door: Dominique
Blijf op de hoogte en volg Dominique
26 Maart 2012 | Thailand, Koh Tao
wat een heerlijk mooi gezellig eilandje is dit.
Gelukkig heb ik weer mensen ontmoet die van het eiland afgaan woensdag, anders zat ik hier over 30 dagen nog!
Afgelopen dagen eigenlijk niet zo veel uitgevoerd. een aantal keer gedoken wat uiteraard weer super mooi was. na het avontuurtje duiken gingen we over in het avontuurtje docter voor de oren. Nu dus 3 dagen niet zwemmen en 7 dagen niet duiken. HELP! wat moet je op een eiland als je niet kunt duiken of zwemmen????
hmmmm beetje aan het strand liggen, boekje lezen reisverslag weer eens bij werken, ook niet verkeerd.
momenteel slaap ik in een backpackershostel waar ik me kamerdeel met 7 anderen. Dit is al een ervaring opzich. MAaaar hoe laat of eerder gezecht hoe vroeg iedereen "thuis" komt is toch wel indrukwekkend.Aangezien ik zelf vroeg op bed leg door me pillen maak je alles mee.
De meeste hebben een zeer geslaagde nacht gehad!:)
OW foto's komen zo snel mogelijk. maar interent is hier op het eiland vrij duur en ontzettend traag. Zodra er weer een fatsoenlijke verbinding mogelijk is zal ik ze proberen te plaatsen. Alleen niet schrikken... ben al aardig zwart aan het worden!:D
Dikke kus voor me lieve kleine broertje die vrijdag jarig iss:D:D:D!!! en voor de rest natuurlijk ook een beetje;)!
26 Maart 2012 - 17:07
Gerda Lisierse:
wat een avontuur zeg, je maakt wel veel mee zo nog een hele fyne reis en we blyven je volgen,erg leuk. gr.van ton en gerda -
26 Maart 2012 - 18:41
Amy:
Leuk do! Maar snap geen bal van skype!!! Kun je ook gewoon bellen? X -
26 Maart 2012 - 19:39
Bonita:
haa zus,
vandaag de laatse dag niet zwemmen toch? gehe wel dik zuur dat je niet mag zwemmen en duiken maar ach je weet je vast wel te vermaken en van het goede leven te genieten.
ik zie je vrijdag waarschijnlijk wel op skype voorbijschuiven;). en je kleine broertje,.. maak er maar klein maar o zo groot van als je terug bent is hij een kop groter als jij;)
geniet nog van je dagen op het eiland en we horen elkaar snel weer.
xx -
26 Maart 2012 - 20:12
Manon:
Aaah erg leuk Dootje om te lezen wat je allemaal meemaakt, ben benieuwd naar de foto's! x -
27 Maart 2012 - 13:46
Oma Beekhof:
dag Dominiqu we hopen dat het weer wat beter gaat met je oren want het is toch wel knap lastig als je niet goed kunt horen he,en dan ook nog niet mag duiken nou meisje we wensen je veel geduld en sterkte toe,met ons gaat het nog steeds het zelfde hoor Opa is vandaag in woudrichem aan het werk maar in ieder geval gaan we vrijdag wel naar de verjaardag van Anne hoor nou lieverd ontvang veel liefs en de hartelijke groeten van ons hier Opa en Oma Beekhof. dag lieve meid tot gauw dan maar weer. -
30 Maart 2012 - 09:47
Antoinette En Renco:
He do!,
Wat een droom die uitkomt! Het lijkt ons geweldig op koh tao! We hopen dat je oren weer helemaal genezen zijn en je vandaag weer heerlijk kan zwemmen!!!
We zijn benieuwd naar je volgende verhalen en foto's! Wat is je volgende bestemming?
Veel plezier daar!
Liefs an en renc -
31 Maart 2012 - 13:49
Oma Beekhof:
Dag Dominique ik vond het gister erg lluek om even met je tepraten en je te zien bij jou thuis op dat apparaat ik hoop dat je het nog steeds naar je zin hebt daar en dat je nog veel kunt gaan bekijken, en mag je ook al weer duiken ik hoop het maar voor je,het was gister erg gezellig bij jou thuis op de verjaardag van Anne. nou dominique ik ga weer stoppen,morgen moet ik met het koor in de Niewendijk zingen in de gereformeerde kerk dus we zien wel weer hoe het loopt nou meisje het aller beste en veel liefs en de hartelijke groeten van Opa en Oma Beekhof tot gauw dag lief meisje. -
01 April 2012 - 12:24
Oma Beekhof:
dag Dominiqe we hopen dat het nog steeds goed met je gaat met ons is het nog steeds het zelfde hoor,ik moet om 5 uur weer in Niewendijk zijn om eerst in te zingen voor de passie dienst die we om half 7 in de gerf kerk moeten zingen nou meisje ik hoop dat jij daar ook een goede zondag mag hebben ontvang de hartelijke groeten van ons hier en nog heel veel plezier daar Dominique we hoeden heel erg veel van je dus tot gauw dan maar weer meiske dag lievert Opa en Oma Beekhof. -
01 April 2012 - 20:56
Jeannette En Thon:
Goed om te horen en lezen dat het goed met je gaat ! Wat een geweldige ervaringen ! Geniet er maar van en laat ons er maar van mee genieten. We denken aan je en leven met je mee !
groetjes
Jeannette, Thon, Charlotte, Sander, Myrthe en Esmée.